Естетичен център REINA отбеляза своя първи рожден ден

Много музика, танци и изненади съпроводиха

празничния за REINA 1 юни

Екипът на естетичен център REINA

Кралството на красотата и неинвазивната естетика – REINA Aesthetic отбеляза своя първи рожден ден. Събитието се проведе в сградата на естетичния център на бул. А. Стамболийски 130, а за доброто настоение на гостите през цялото време се грижеха DJ Marten Roberto и танцьорите от Funky Monkeys.

FUNKY MONKEYS
DJ MARTEN ROBERTO

Специални гости на събитието бяха редица популярни лица от медиите и социалните мрежи. По червения килим на REINA минаха Мисис България 2018 Яна Средкова, актьорът Жори Руменов, спортиската Ивана Динева, кулинарната влогърка Соня Янкова, звездният екип на Code Fashion TV и други.

Павел Пенчев, Соня Янкова, Яна Средкова и Елица Стойчева
Ивана Динева и Жори Руменов

По време на тържествената част беше представена и най-новата процедура на центъра – криолиполиза. “Това е неинвазивна и напълно безболезнена липосукция, която премахва локални мастни натрупвания”, обясни собственикът на REINA Дени Радева. Тя посочи още, че лично е изпробвала процедурата и се е убедила в ефективността ѝ.

Дени Радева

Всички гости получиха и специални подаръци от центъра, а за кетъринга и напитките се погрижиха от италиански ресторант Rossini.

Свържете се с нас