Изглаждане на бръчки и фини линии без болка? Да, напълно е възможно!

Из „Момичетата от града“, които писаха за нас!

Колкото и често да чувам думите, че не могат да ми дадат 35 години, кожата ми казва друго. Зоната около очите всяка сутрин ми напомня, че само след месец и половина ще стана на 36, подпухването „крещи“ за липсата на дълъг сън, фините линии по челото издават тревожността ми, но във време на епидемия тя се превърна в ежедневие за всички ни, а малките бръчици около устните ми не могат да бъдат прикрити и с най-широката усмивка. Колкото и грижи да полагам у дома за лицето си, те се оказват недостатъчни.

Но как се пречупва едно момиче, което не обича болезнени процедури, да се подложи на нещо, което съдържа думите радиочестотен неоперативен лифтинг? Лесно, когато срещне FORMA – една процедура, която съдържа точно тези думички, но и още една с огромно значение – безболезнена. Да, и аз винаги съм си мислела, че щом е лифтинг, значи много ще боли, въпреки че ние, момичетата, умеем да издържаме на болка, особено в името на красотата. Но в този случай няма никаква нужда.

Затова смело пристъпих прага на естетичен център REINA, където винаги намират начин да ме поглезят, а докато се отърсвам от напрегнатия ден с чаша вино в ръка, вече ми разказват как точно ще премине процедурата FORMA, която отнема между 40 и 60 минути.

След като се почисти лицето, се нанася гел, за да може да бъде по-добър и лесен контактът между кожата и накрайника на апарата, който се използва. Той работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в дълбочина. Лицето се разделя на няколко зони и те се третират една по една. Единственото, което се усеща, е леко затопляне, но в никакъв случай това не е неприятно, а за болка е излишно да казвам. Просто няма такава. Единствено по челото се усеща малко повече грапавината на самия накрайник, но отново няма някакъв дискомфорт. Затова мога категорично да заявя, че процедурата е не само безболезнена, но и напълно безопасна. Разбира се, не се препоръчва по време на бременност или кърмене.

FORMA е подходяща за всеки тип кожа и за онези от вас, които като мен, не обичат процедури, които са свързани с разрези или убождания, но в същото време търсят онзи лифтинг ефект, при който се получава регенериране и подмладяване на кожата. Мога да ви уверя, че още след първата процедура кожата става по-гладка и по-стегната, а бръчките и фините линии по лицето – по-малко изразени. Въпреки това е добре да се направят между 4 и 6 процедури, след което да се продължи като поддържаща терапия. А най-хубавото е, че след процедурата няма възстановителен период. Има съвсем леко зачервяване по лицето, което още на следващия ден вече го няма и можете да използвате ежедневните си подхранващите козметични продукти. И кога, ако не сега, през зимата, да се поглезим именно с точно тази процедура? А аз нямам търпение да си посрещна 36-ия рожден ден.

Всичко останало можете да прочете в

„Момичетата от града“

Свържете се с нас