Криолиполизата – перфектният естествен заместител на липосукцията

Всички сме добре запознати с липосукцията, която преди много години се беше превърнала в хит сред популярните личности в цял свят. Нейната цел е да намали или изцяло премахне нежеланите мазнини и най-често се прилага в областта на корема, бедрата и ханша – зоните, които най-трудно се повлияват от диетите. Липосукцията обаче, освен скъпа процедура, е оперативна намеса, която крие своите рискове, ако не бъде извършена правилно.

С напредване на времето и технологиите обаче, този остарял метод на инвазивно отслабване става все по-нежелан именно заради рисковете за здравето, тежката оперативна намеса и високата цена. Като на нейн неинвазивен заместител учените се спират на криолиполизата – технологията, която от години се използва в спортните среди за възстановяване – вече активно навлиза и в сферата на естетиката.

Криолиполизата е процедурата, която топи локално мазнините по напълно естествен начин. Тя е най-добрата алтернатива на липосукцията, която ни помага безболезнено да постигнем впечатляващи резултати още след първата процедура. При нея няма необходимост да се прилага пълна или локална анестезия, тъй като е неинвазивна и максимално щадяща към нашето тяло.

А ето и как точно действа криолиполизата и защо нейната ефективност е толкова висока. При процедурата, третираната зона се охлажда и с помощта на вакуум се замразяват излишните мастни клетки, които организма изхвърля по естествен начин чрез лимфната ни система в продължение на 15 дни след провеждане на процедурата. При криолиполизата нямаме никакво увреждане на тъканите и епидермиса. Третираният участък се охлажда без болка до минус 8 градуса по Целзий за няколко минути, като той остава напълно безчувствен в продължение на цялата процедура. В резултат на замразяването, мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин, а проучванията показват, че само с 3 процедури, можем да намалим обиколката си с до 5 см!

Ние, от Reina Aesthetic, направихме обстойно проучване кой е най-ефективния уред за нейното провеждане, преди да включим Cryolipolysis TM към нашите процедури. Затова заложихме на последно поколение апарат, с доказана ефективност и сертифициран за безопасна употреба, а именно апаратът Z-Lipo, който дава най-добри и бързи резултати в комбинация с апарата за терапия с ударна вълна Zimmer MedizinSysteme Z-Wave. Научните изследвания показват, че след криолиполиза, интензивната, безболезнена ударно-вълнова терапия не само подобрява отстраняването на мазнини, но също така стимулира лимфната система и стяга кожата. Така гарантираме на клиентите си видими резултати още след първата процедура!

Всички цени за процедурите с криолиполиза можете да видите тук

Свържете се с нас