Какво е криолиполиза?

Какво е криолиполиза?

Криолиполизата, известна още като неоперативна липосукция, е неинвазивна процедура, с която лесно се унищожават мазнините. Методът Cryolipolysis се използва успешно от много години за намаляване на мастните натрупвания в бедрата, корема и седалището. Разградените от Z-Lipo мастни клетки се отстраняват от лимфната система за 10-12 седмици.

Какво е криолиполиза: вид тренировка или безболезнена естетична процедура?

Това е безболезнена и много ефективна естетична процедура. Сама по себе си тя не изисква никакво физическо натоварване и/ или движение. Все пак, нашите специалисти (и световната медицина като цяло) не препоръчват застоял начин на живот без движения.

Резултати след извършени процедури криолиполиза (неоперативна липосукция) в Reina Aesthetic. Снимката е с илюстративна цел.

Кога ще започна да виждам резултати след неоперативна липосукция криолиполиза (Cryolipolysis)?

Процедурата е много ефективна и дава видим резултат месец след първата терапия.

С колко ще намалее размера на излишните мазнини след неоперативна липосукция криолиполиза (Cryolipolysis)?

Третираната зона може да бъде намалена от 1.5 до цели 5.3 см за около 2 месеца.

Каква е трайността на резултатите от процедурата?

Разградените от Z-Lipo мастни клетки обикновено се отстраняват от лимфната система за 10-12 седмици.

Female leg stepping on weigh scales with measuring tape, pink dumbbell and green apple. Healthy lifestyle, food and sport concept.

Безопасна ли е процедурата неоперативна липосукция криолиполиза (Cryolipolysis)?

Процедурата е напълно безопасна и апаратът Z-Lipo е сертифициран за работа в САЩ и Европейския съюз. Процедурата не се препоръчва за бременни и кърмещи. Съветваме Ви да се възползвате от безплатната си консултация при нас в Reina Aesthetic ако имате: студова алергия, скорошни операции, раждане или цезарово сечение, разширени вени в зоната на третиране. Нашите специалисти ще могат най-точно да предвидят евентуални рискове (ако има такива).

Болезнена ли е процедурата неоперативна липосукция криолиполиза (Cryolipolysis)?

Много малка част от нашите пациенти определят процедурата като болезнена. Обикновено се усеща лек дискомфорт и изстудяване на зоната по време на самата процедура.

Какъв е възстановителният период след неоперативна липосукция криолиполиза (Cryolipolysis)?

Едно от основните предимства на тази процедура е, че тя няма възстановителен период. Не се налага стоене вкъщи, обездвижване, прием на лекарства и т.н.

Кои области мога да третирам с процедурата неоперативна липосукция криолиполиза (Cryolipolysis)?

Корем, паласки, двойна брадичка, бричове, бедра, колена, ръце, гръб.

Healthy eating. Dieting and people concept. Blonde with a vegetable.

Необходимо ли е спазването на диета след криолиполиза (Cryolipolysis)?

Спазването на диета след неоперативна липосукция криолиполиза не е задължително. Въпреки това, с оглед запазването на постигнатите резултати за максимално дълъг период от време, Ви препоръчваме да спазвате диета след процедурата. Това е и причината само сега да получавате безплатен хранителен режим от нашите специалисти в Reina Aesthetic.

Ако имате допълнителни въпроси за процедурата криолиполиза (неоперативна липосукцуя), можете да запишете безплатен час за консултация тук.

За актуални цени на процедурата криолиполиза, вижте нашия ценоразпис.

Последвайте Reina във Facebook и Instagram.

Свържете се с нас