Процедура лазерна епилация в зоната на крака

Лазерна епилация: Митове и легенди

Един от митовете е, че лазерната епилация премахва космите след първата процедура.

За жалост това не е вярно. Важно е да се направят между 6-10 процедури, за да се достигне дълготраен ефект.  

Лазерната епилация е скъпа.

Лазерната епилация е напреднала технология, която, сама по себе си, наистина е скъпа. Популярността й я прави много по-достъпна. Истината е, че тя е по-евтиното решение в сравнение с редовното ходене на кола маска.

Лазерната епилация е само за жени, неподходяща е за мъже.

Процедурата може да си направи всеки, който смята, че има нужда от нея.

Лазерната епилация е болезнена.

Лазерната епилация далеч не е толкова болезнена, колкото кола маската и традиционната епилация. Нашите клиенти описват лазерната епилация като просто „причиняваща дискомфорт“.

Лазерната епилация причинява белези.

Всяка процедура с лазер води до малък риск от образуване на белези, но той е по-скоро незначителен. Опитът на специалиста, извършващ процедурата също е от голямо значение. Специалистите на REINA Aesthetic са напълно компетентни да извършват процедурата по най-добрия начин. Видът на лазера, както и пигментацията и чувствителността на кожата също имат значение.

Лазерната епилация предизвиква по-голямо окосмяване

Ако това беше вярно, щяхме да имаме лек срещу оплешивяването. Лазерите не могат да създадат нови космени фолукули. Косъмът изтънява и изчезва. Да не забравяме, че всяко тяло е различно. Тоест, възможно в един период да имаме повече косми, отколкото в друг. Лазерната епилация унищожава съществуващите фолукули, но не може да предотврати създаването на нови. 

Лазерната епилация действа при всеки тип коса.

Важно е преди да се предприеме употребата на лазерна епилация да се насрочи консултация с един от нашите специалисти. Резултатите зависят от цвета на косата, типа кожа. Червени и рижави косми се махат по-трудно (не невъзможно), а бялата/ сива коса не може да бъде премахната, защото лазерът не може да я „хване“.

Лазерната епилация ни излага на радиация.

Ако това беше вярно нашите специалисти, които извършват процедурата, щяха да са изложени на радиация всеки ден. Лазерите, използвани в REINA Aesthetic, не излагат на радиация. Те не са опасни за здравето на нашите клиенти по никакъв начин.

Космите растат навътре след лазерна епилация.

Точно обратното. Това е често срещан проблем при бръсненето и правенето на кола маска, но не и при лазерна епилация. Процедурата значително намалява риска от досадата на тези косми, защото ги унищожава от корена, независимо дали са пораснали навън или навътре.

Оставаме на разположение да отговорим на всеки въпрос, който имате. Напомняме, че консултацията за всяка процедура, която предлагаме, е безплатна.

За актуални цени на процедурата лазерна епилация, вижте нашия ценоразпис.

Последвайте REINA във Facebook и Instagram.

Свържете се с нас