Професионални масажи от сертифициран специалист

Всички масажи се съчетават в индивидуална холистична програма. С идването на  всеки клиент се попълва анкета, като с нея се запознаваме много внимателно с неговото състояние и тяло. Препоръчва се масаж според неговите нужди и се дават насоки относно това какво евентуално би могло да подпомогне възстановяването на тялото му.

Изготвя се комбинация от Детокс, Лимфен, Релакс в индивидуален пакет, като всеки един масаж е с различен брой посещения според нуждата на клиента. В програмата може да се включат и добавки който са допълнение към масажите: колаген,зелен чай,магнезий, чай за детокс .

ДЕТОКС МАСАЖ

Токсините са навсякъде около нас и се поемат ежедневно от телата ни чрез храните, замърсения въздух, водата и дори стреса, на който сме подложени в ежедневието си. Когато те се натрупат се стига до токсично претоварване, а признаците за него са многобройни и често не бихме ги свързали именно с прекомерното количество токсини в организма ни. Една малка част от тях са подуване на корема, постоянна умора, хормонален дисбаланс, възпаленияи болки в ставите, отпадналост на мускулите, главоболие, кожни проблеми, раздразнителност и чести промени в настроението. Всичко това е явен признак, че организма ви се нуждае от почивка и извеждане на натрупаните токсини.
Детокс масажа с мед и гхи е доказано най-бързият метод за освобождаване на тялото ни от токсини. Неговата основа цел е прочистване и рестарт на организма ви, като в следствие от това имунитета се стабилизира и всички системи в тялото започват да функционират отново правилно.

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ 

Лимфният дренаж представлява комплекс от масажни техники и движения, които активират лифната ни система. При нормално функциониране, тя прави 4-5 кръговрата за денонощие, като след масажа я активизираме до 12-15 кръговрата за денонощие. Лимфата има ключова роля в пречистването на междуклетъчното пространство и е важна част от имунната система, като нейната функция е и да филтрира кръвта ни.

За трайни резултати, масажите тип лимфен дренаж да се правят в серия през определени интервали от време, които се изчисляват от нашите масажисти.

РЕЛАКС ОТ КРАКАТА ДО ГЛАВАТА

С масаж „Релакс от краката до главата“ прилагаме холистичен подход към нашите клиенти съчетавайки въздействие върху ум, тяло и дух с цел укрепване на цялостното здраве. Движенията са бавни, леки и плавни, като масажа насърчава здравословното кръвообращение, увеличава притока на кръв и премахва метаболитните отпадъци. Въздействащата комбинация между масаж и козметика оказва релаксиращо действие и помагат за благосъстоянието на тялото и кожата на лицето. В масаж „Релакс от краката до главата“ включваме и мануално почистване на лицето и маска за лице в продуктите на Бабор.

РЕЛАКС МАСАЖ
„Еликсир за човешкото тяло“

Това е най-бързият и ефективен метод за премахване на стреса, регулиране на процесите в организма и най-вече успокояване на нервната система Това е идеален начин за хармонизиране на човек. Известно е, че много болести се отключват именно от натрупването на стрес в организма ни, а най-лесният и бърз начин да се отървем от него е именно с релакс масажа.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН 4 СТЪПКИ С BABOR

Антицелулитният масаж в 4 стъпки постига гарантирано добри резултати, тъй като в методиката му се прилага преход от топло към студено в съчетание на професионални масажни техники. Процедурите и стъпките, през които преминаваме са:

Пилинг – премахване на повърхностно разположените мъртви клетки и стимулиране циркулацията на ниво дерма и хиподерма.

Освежаване – нанасяйки специален тоник на проблемните зони кожата се успокоява, освежава и деликатно ароматизирана.

Загряване – нанася се загряващ лосион, като по този начин подобряваме метаболизма, а зоните се обработват с вендуза.

Охлаждане – прилагат се масажни движения за лимфен дренаж със специален охлаждащ лосион, който стяга кожата и отново се поставят вендузи на обработените зони.

АНТИЦЕЛУЛИТНА ПРОГРАМА С БИНТОВЕ Dr. Babor

В антицелулитната програма с бинтове и козметика от Dr. Babor се използва специална бързоефективна течност, която съдържа само натурални съставки. Част от благоприятното въздействие върху организма дължим на сока от листа и олиото барбаденсис, семената от бразилско какао, екстракт от водорасли, масло от сладък бадем и полизахариди от гъби от лимонена киселина.

Антицелулитната програма преминава в три стъпки:

  1. Охлаждане на тялото със специален тоник
  2. Стягане на зоните чрез поставяне на напоени с антицелулитна течност бинтове. Те се поставят за 30 минути върху бедрата, ханша и зоната на подмишниците.
  3. В третата, последна стъпка охлаждаме тялото с лосион и поставяме вендузи за максимално освобождаване на мастните клетки

За продуктите на Dr. Babor:

Продуктите на немската марка Dr. Babor се разработват от високо квалифицирани учени, които залагат на иновациите и високотехнологичните разработки, базирани само на натурални екстракти. Името на бранда е станало нарицателно за немското качество, а със своите постижения в сферата на козметиката вече повече от 55 години са едни от най-награждаваните продукти.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Свържете се с нас