Антицелулитни процедури със Z-Wave

Запази час онлайн

Z-Wave е най-новата и иновативна процедура за премахване на целулит и локални мастни натрупвания. 

Процедурата продължава около 15 минути и перфектно се комбинира с познатата Vela Shape III. Тя не само подсилва резултатите, постигнати с Vela Shape III, но и помага за тяхното трайно задържане. Апаратът е за първи път в България и работи, използвайки електроимпулси, с които се извършва приятен масаж в областта на желаната зона. Всички зони, които могат да се обработват с Vela Shape III, могат да бъдат обработвани и със Z-Wave.

Можете да запишете час за безплатна консултация с наш специалист още сега във формата в нашия сайт.

Предимства на процедурата

Ефективна

Процедурата е много ефективна като дава видим резултат месец след няколко процедури направени на определен интервал.

Безопасна

Процедурата е напълно безопасна и безболезнена. Не се препоръчва единствено при бременност и кърмене.

Бърза

Една процедура трае около 15 минути. Третираната зона може да бъде намалена с няколко сантиматра, а целулитът и неравнествата по кожата да бъдат видимо намалени.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Често задавани въпроси

Отговорите на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти

Запиши час за безплатна консултация

Запази час
Свържете се с нас