Промоциите са валидни през месец май!

ПАКЕТ "READY FOR SUMMER"

Пълен пакет - ГОТОВИ ЗА ЛЯТОТО - с всичко необходимо. Само сега на специална цена! Закупи до края на месеца и ползвай, когато пожелаеш. Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

-30% отстъпка процедури с Vela Shape III на големи зони

Плажът е много по-приятен, когато притежаваме мечтаното тяло, а то изисква време. Закупи до края на месеца и ползвай, когато пожелаеш. Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

КАЖИ СТОП НА ЦЕЛУЛИТА ЗАВИНАГИ!

Невероятна комбинация от антицелулитни процедури в един специален пекет, които гарантират задържането на резултатите! Само сега на специална цена! Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

-30% отстъпка на всички единични процедури Hydrafacial 2.0

Гладка, нежна, сияна и чиста кожа само след една процедура Hydrafacial 2.0 в REINA Aesthetic. Закупи до края на месеца и ползвай, когато пожелаеш. Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

ПАКЕТ "PROM QUEEN"

СПЕЦИАЛНО ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ! Само сега на специална цена! Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

-40% отстъпка на ПРОЦЕДУРИ ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Посрещнете лятото с кожа, гладка като кадифе в REINA Aesthetic. Закупи до края на месеца и ползвай, когато пожелаеш. Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

-100 лв. отстъпка за микроблейдинг с включен ретуш

Една от нашите ТОП процедури за последните месеци! Закупи до края на месеца и ползвай, когато пожелаеш. Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

ПАКЕТ "BEAUTY SKIN"

Най-добрата комбинация от процедури за красива и сияна кожа на лицето. Закупи до края на месеца и ползвай, когато пожелаеш. Вземи онлайн на www.shop.reina.bg или на място при нас на бул. Александър Стамболийски 130-132.

Нашите клиенти за нас

Доволните клиенти са нашата най-голяма награда. Вижте както казват те за нас

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Търпението може да е хубаво, но не задължително. Понякога не е толкова лошо да бъдете нетърпеливи!

Хелън Мирън
Свържете се с нас