Стегнато тяло за по-малко от 30 дни

Стегнато тяло за по-малко от 30 дни? Дали е възможно? Най-вероятно по-скептичните от вас ще си кажат, че това е поредният рекламен абсурд, но ако продължите да четете ще разберете, че имаме основание. С достатъчно упоритост от ваша страна и поредица от правилни избори е напълно възможно да стегнете тялото си за по-малко от 30 дни и с гордост да се разхождате по бански на плажа.

Как?

Спортът и диетата са абсолютно задължителни. Започнете с леки упражнение за раздвижване  и тонус всяка сутрин в продължение на 20-30 дни и ще забележите разликата. Ходете пеша до работа, ако имате тази възможност. Сутрешните джогинг на хладно се отразява добре на фигурата. Леки упражнения за разтягане и тонизиране вкъщи или пък йога всеки, също ще помогнат.

Ограничете мазните, пържени храни, хляба и алкохола (нали знаете, че алкохолът убива клетките и спомага за по-бързото остаряване) и наблегнете на сезонните плодове и зеленчуци. Салата от ягоди, например, за вечеря или пък зелена салата с маруля, авокадо, репички и краставици, овкусена с екстра върджин зехтин и лимонов сок. Тези два вида салати са хранителни и много подходящи за вечеря. Зеленчуците ви дават витамини,  а авокадото е богато на полезни мазнини. Ще останете сити и в същото време ще свалите достатъчно килограми. Сьомгата (въпреки противоречивите мнения за нея)си остава рибата, която е най-богата на Омега 3 мазнини. Виктория Бекъм поддържа формата, като почти всеки ден си похапва запечена без добавени мазнини сьомга.

Но….

Всички знаем, че само това не е достатъчно. За да постигнете стегнато тяло за по-малко от 30 дни, към режима си трябва да включите и процедури за редуциране на целулита и стягане на кожата. Тук е моментът на правилния избор. На кого да се доверя? Къде да отида и на каква процедура да се подложа? В Reina можем да предложим процедурата Vela Shape III.  А най-хубавото е, че ние няма просто да ви направим една процедура, а ще ви подарим преживяване. Ще ви посещнем с чаша ароматно кафе, ще ви настаним в удобно кресло сред красиви цветя и благоуханни аромати.

Какво е VelaShape III?

Това е процедура за стягане на кожата на тялото и видимо намаляване на целулита. За тези от вас, които искат да знаят с подробности ще кажем, че процедурата с VelaShape III представлява постоянно контролирано загряване на третираната зона чрез радиочестотна енергия и инфраред. В комбинация с вакуум и масажни ролки за ефективно дрениране на областта, терапията става незаменим помощник на всяка дама в борбата й с целулита. Загряването в дълбочина предизвиква свиване на мастните клетки, а масажните ролки ги дренират ефективно (помагат за извеждане на мастните киселини от клетките, което от своя страна свива обема на самата мастна клетка). Радиочестотата на VelaShape III стимулира производството на нов колаген  в кожата (процесът се нарича „неоколагенеза“). Тази комбинация прави кожата по-гладка и нежна, а целулитът силно се редуцира. След 10 години опит в естетичната медицина, десетки клинични проучвания и повече от 5 милиона извършени процедури, VelaShapeIII е най-известната неинвазивна процедура в света.

Според клинични проучвания за резултатите на VelaShape III, обиколките намаляват със средно от 1 до 3 см след една процедура. Скорошно проучване сред 42 пациенти показва, че 100% от дамите са имали редуциране на обиколките с най-малко 1,5 см.

Резултатът от процедурата е видимо намаляване на целулита в третираната зона след 1 до 4 процедури (в зависимост от степента на целулита), изглаждане и стягане на кожата, както и лифтиране на зоната. Видимо намаляване на обиколката на зоната. Кожата в третираната зона изглежда по-млада, здрава и гладка. Една сесия с VelaShape III трае около 30-40 мин, а за по-големи зони около час, което прави процедурата подходяща за извършване в обедната почивка.

Та, ако вече сте решили да имате стегнато тяло за лятото, можете да запазите час за консултация при нас. Успех!

Свържете се с нас