Желаният мъж е поддържаният мъж!

В естетичен център REINA сме помислили и за господата и разполагаме с перфектно подготвен барбър в лицето на Райя Портарова.  Ако търсите оформяне на стилна прическа, идеално преливаща към брадата за перфектна мъжка визия или искате да направите нещо ново, съобразено с последните тенденции, REINA e мястото за Вас!

В естетичния център работим само със сертифицирани висококачествени продукти. За мъжката визия разчитаме на професионалните продукти за коса и брада на световния бранд  SEBASTIAN PROFESSIONAL, които са гаранция за впечатляващи резултати.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Свържете се с нас