Hydrafacial: процедурата, която почиства в дълбочина лицето, премахва фините бръчки и пигментните петна

Още след първата терапия кожата е по-здрава и сияйна

HydraFacial е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане на кожата на лицето. Тя е разработена от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. Естетичен център REINA е един от малкото разкрасителни центрове в България, които притежават оригиналния апарт HydraFacial 2.0 и работят с оригинални сертифицирани био серуми – внос от САЩ. 

Терапиите са насочени към различни кожни проблеми на лицето. Процедурата помага за заличаването на бръчки и фини линии, акне, черни точки, розацея, чувствителна кожа, мазна кожа, разширени пори, както и при кожа със слънчеви изгаряния. Подходяща е както за жени, така и за мъже.

Как протича процедурата?

HydraFacial работи в 3 основни  стъпки – почистване и пилинг, екстракция и хидратиране, превенция и защита. В REINA имаме 3 процедури – Classic, Deluxe и Platimun. Всяка от тях е с различно времетраене, има специфичен начин за извършване, както и различни био серуми, които се прилагат по време на процедурата. Основната роля на био серумите е да почистят кожата в дълбочина, да я хидратират, както и да я наситят с антиоксиданти и витамини. 

Една от най-търсените процедури е Hydrafacial 2.0 PLATINUM, която започва с 

1. Лимфен дренаж на лицето, с който се раздвижва лимфата и се стимулира изхвърлянето на токсините по естествен начин.

2. Почистване и пилинг със сертифицирани оригинални серуми, който почистват кожата в дълбочина, размекват себума и замърсяванията и улесняват екстракцията им.

3. Екстракция и хидратиране със специално разработен серум на Hydrafacial от салициловата киселина и екстракт от кора на върба. Той нежно ексфолира кожата и предотвратява натрупването на замърсявания и себум в порите. Кожата става видимо по-чиста, гладка и сияйна още след първата процедура.

4. Предпазване и защита със сертифицирани серуми за намаляване фините линии и бръчките, подобряване на хидратацията и еластичността на кожата и премахване на пигментни петна и изравняване на тена. 

5. LED терапия – тук можете да избете – за по-добър ефект при премахването на фини линии и бръчки (подходящо за всеки тип кожа) или за премахване на вредни бактерии от кожата (препоръчва се за проблемна кожа)

6. Терапия с Antiox+ за финализиране на процедурата и осигуряване на цялостна защита на вече почистената и хидратирана кожа.

Резултатите

Резултатите с Hydrafacial 2.0 са наистина впечатляващи. Още след първата процедура ще видите ефект – кожата става по-сияйна, по-стегната и видимо по-чиста. При по-проблемна кожа е необходима терапия от няколко процедури за напълно премахване на акне, розацея, раздразнения и т.н. Колко точно процедури – това е индивидуално за всеки тип кожа, затова можете да запишете час за безплатна консултация при наш терапевт. 

Естетичен център REINA предлага и Hydrafacial 2.0 за мъже с брада, при която се третира кожата на лицето над брадата. Процедурата се извършва по същия начин и със същите серуми, изброени по-горе, но зоната, която се обработва е по-малка. Повече за процедурата за мъже можете да видите тук.

Всички цени за процедурите с Hydrafacial можете да видите тук

Свържете се с нас