Лазерна епилация за мъже

Запази час онлайн

Лазерната епилация е надежден и напълно безопасен метод за дълготрайно отстраняване на нежеланото окосмяване от лицето и тялото. Докато традиционните методи за обезкосмяване като бръснене и кола маска са само временни решения, свързани с дискомфорт, зачервявания и дори инфекции, лазерната епилация е безболезнен, бърз и изключително ефективен метод. След курс от процедури е възможно да забравите за космите за години напред. Лазерната епилация също така помага в лечението на обърнати и враснали косми, фоликулит, както и подобрява качеството на кожата.

След курс от няколко процедури лазерната епилация кожата в третираната зона става мека, гладка и дори подмладена.

Предимства на процедурата

Безболезнена

Процедурата с Prime Lase е напълно безболезнена. Усещането е затопляне и леко боцкане.

Безопасна

Благодарение на специалната охлаждаща система на Prime Lase лазерната епилация с него е напълно безопасна.

Бърза

Една процедура на зона половинки крака трае около 30-40 мин. Prime Lase е процедура, която може да се извърши в обедната почивка.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Често задавани въпроси

Отговорите на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти

Кои са предимствата на обезкосмяването с PRIME LASE HR?

Дълготрайното отстраняване на окосмяването се постига за кратко време чрез селективно отстраняване на космите в анагенна фаза на растежа. Това означава, че с една процедура можем да унищожим само около 25% от космите. Затова е необходима серия от 6-10 процедури за постигане на пълно редуциране на окосмяването. Лазерният лъч бива привлечен от пигмента в косъма (меланин), след което се трансформира от светлина в топлина. Косъмът провежда топлината до луковицата, която се пръска по въздействието на силното нагряване. Лазерната епилация с PRIME LASE HR помага за отстраняването на кистозни косми и при проблеми с фоликулите, при хипертрихоза и хидрадеинит.

Колко процедури са необходими?

Лазерното отстраняване на нежеланото окосмяване изисква няколко сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, вида на кожата и специфичните нужди на всеки пациент. Най-често 6-10 процедура са необходими за пълен ефект. При някои хора, разбира се, са необходим по-малко сесии, при други – повече. Индивидуално е. Затова направете предварителна консултация с наш специалист, на която той ще Ви запознае подробно с процедурата.

През какъв период от време се извършват процедурите?

Периодичността на процедурите зависи от зоната, на която се извършват. При зона лице (горна устна, брадичка, бакенбарди, бузи, скули, врат, тил) процедурите се извършват на всеки 30-40 дни. Това е така, защото анагенната (активната) фаза на растеж на космите по лицето е много кратка, в рамките на месец. Лазерната епилация на ръце, подмишници, гърди, гръб, корем и интим се извършва през 45-60 дни, тъй като в този диапазон косъмчетата в тези зони растат активно. Процедурата на крака и подбедрици се извършва в период от 60-90 дни (2-3 месеца). Причината е аналогична.

Болезнена ли е процедурата?

Повечето пациенти споделят, че усещат процедурата като топъл, успокояващ масаж в дълбочина. Нормално е да се усеща топлина и след процедурата, но в границите на комфорта. Кожата ви може да остане зачервена в продължение на няколко часа след процедурата, но после бързо ще се успокои.

Безопасна ли е процедурата?

Процедурата е напълно безопасна. Лазерите в медицината се използват повече от 50 години. За това време няма случай на необратим страничен ефект след лазерна епилация.

Има ли странични ефекти?

Рисковете са минимални и повечето от тях са обратими. Най-честите реакции включват зачервяване, остатъчна еритема и перифоликулярен оток, които в повечето случаи отминават в рамките на ден или два.

Перманентно ли е обезкосмяването с PRIME LASE HR?

PRIME LASE HR елиминира постепенно активните фоликули (космите в анагенна фаза на растеж) чрез последователни сесии. В определени случаи има някои фактори, които биха могли да активират растежа на косми от фоликули, които са били неактивни до момента. Хормонални промени, например, могат да бъдат част от тези фактори.

Болезнено ли е?

Процедурата е безболезнена за повечето пациенти, въпреки че някои клиенти чувстват дискомфорт, топлина или боцкане. Други пациенти чувстват по-скоро студенина от охлаждащия накрайник на устройството.

Колко дълго продължава процедурата?

Продължителността на процедурата зависи от размера на обработваната зона. Горната устна може да отнеме до 5 минути, по 15 минути за подмишниците, а за краката между половин и 1 час.

Запиши час за безплатна консултация

Запази час
Свържете се с нас