REINA Nail Bar /бул. Ботев 49/

За нокти като на кралица!

reina nail bar

REINA Nail Bar е най-новото бижу за маникюр и педикюр в София – част от семейството на REINA Aesthetic. Той се намира на бул. Христо Ботев 49 (срещу TELUS) и предлага огромен набор от процедури.

Ние знаем, че маникюрът и педикюрът са съществена част от малките удоволствия в нашето ежедневие, които ни карат да се чувстваме добре, желани и със самочувствие. При нас те са не просто цветни удоволствия, но и изкуство, релакс, наслада за сетивата. Нашето сепаре с две станции за педикюр предлага истинско SPA изживяване, като може да се ползва едновременно от двама клиенти.

Екипът ни включва блестящи специалисти за маникюр и педикюр. Нашият Master Nail Artist – Петя Маркова е доказан специалист с над 12-години опит в областта и е дипломиран художник в Националната художествена академия. Тя е човекът, който контролира целия процес на работа на нашите специалисти, за да можем да гарантираме перфектно качество за всеки един клиент.

Работим изцяло с наша собствена марка лакове – REINA – разработени в швейцарска лаборатория. Те са много по-трайни от досега познатите лакове на българския пазар, имат огромен избор на цветове и са произведени без опити с животни,  на което ние в REINA изключително много държим.

Предлагаме, както класически процедури, така и по-нестандартни като АРТ изграждане и аквариумна ноктопластика.

Можете да изберете какъв специалист да работи с вас:

  • Master Nail Artist
  • Top Nail Artist
  • Junior Nail Artist

Нашият екип

Гордеем се с нашия екип от висококвалифицирани специалисти в сферата на маникюра!

Петя Маркова Master Nail Artist

Алисия Нгуен Top Nail Artist

Направи запитване за час

ТУК
Свържете се с нас