Лазерна епилация със Soprano Titanium

Купи oнлайн

Soprano Titanium е най-новата технология в света и се счита за най-добрата машина за лазерна епилация. Няма друга технология като Soprano Titanium, защото тя третира всякакъв тип кожа и косми, а резултатите винаги са сигурни – гладка и нежна кожа за по-дълго време. Ето как:

Разработената 3D технология излъчва три различни дължини на вълната едновременно, всяка със своите предимства:

  • YAG 1064nm – осигурява дълбоко проникване, насочено към дълбоки космени фоликули и безопасно за по-тъмни типове кожа;
  • Diod 810nm – оптималната дължина на вълната за безопасно премахване на груби и фини косми за всички типове кожа;
  • Alex 755nm – с висока абсорбция от меланинови пигменти за успешно третиране на фини, по-светли косми.

Лазерът се трансформира в топлинна енергия, която от своя страна спира растежа на космите като унищожава околните стволови клетки, осигурявайки ви по-дълготрайно решение за епилация.

Уникалният апликатор на уреда Soprano Titanium преодолява предизвикателствата на различните типове кожа, типове косъм и плътност на косъма с безпрецедентни резултати. 150 лазерни лъча с три дължини на вълната се излъчват в секунда чрез изключително голям апликатор – което означава, че процедурата ще бъде много по-бърза в сравнение с други стандартни устройства.

Най-съвременната технология осигурява лазери с висока плавност и висока честота – това означава, че нагряването на тъканите е по-постепенно и следователно по-безопасно за кожата. Методът в движение разпределя лазерната енергия равномерно върху повърхността за хомогенно покритие с превъзходни резултати, невероятно бързи процедури и без болка.

Защо Soprano Titanium?

Soprano е клинично доказана система за епилация от световна класа, използвана от водещи лекари в първокласни клиники по целия свят.

Създателите на машината споделят: „Просто направихме най-доброто още по-добро. Soprano Titanium е най-добрата машина за лазерна епилация на пазара днес. Тя съчетава изключителна функционалност с несравним комфорт.

С какво Soprano Titanium се различава от другите машини?

Той е безопасен, превъзходен и позволява значително по-бързо премахване на космите от всяка зона. Лазерът Soprano Titanium:

  • Осигурява епилация, при която болката е сведена до минимум или липсва;
  • Е безопазен и ефективен;
  • Е подходящ за всички типове кожа и при всички сезони, дори и кожа с тен;
  • Е клинично доказан в цял свят;
  • Разполага с охлаждаща система IcePlus за допълнителен комфорт.

Тъй- като машината е с голяма накрайник, тя е идеална за по-големи площи като целия крак.

За разлика от други машини за лазерна епилация, поради революционната SHR технология, болката е сведена до минимум.

Може да се използва за третиране на естествено загоряла кожа, следователно, ако наскоро сте се върнали от почивка, Вашето лечение ще продължи да бъде ефективно.

Какви зони могат да бъдат третирани със Soprano Titanium?

Процедурата лазерна епилация може да се прилага както на мъже, така и на жени като почти всички части на тялото могат да бъдат третирани. Най-често епилираните зони са лицето, шията, бикини линията, подмишниците, краката и ръцете.

Има ли значение какъв цвят са космите?

Тъй- като технологията е напреднала, лазерите с регулируеми дължини на вълната правят безопасно използването на лазерна епилация при по-тъмни тонове на кожата, както и възможността да бъдат третирани по-светли косми.

Постоянна ли е лазерната епилация със Soprano Titanium?

Лазерната епилация Soprano включва сложна 3D лазерна технология за премахване на прекомерно или нежелано окосмяване, без да се уврежда заобикалящата кожна тъкан. Обикновено се забелязва редуциране на окосмяването още при първата процедура, а до третата вече се виждат сериозни резултати. След шест процедури можете да очаквате около 98% намаление на растежа на космите.

Резултатите ще варират в зависимост от вашия тип косъм, цвят и в каква фаза на растеж се намират космите по време на процедурите. Хормоните в тялото също са фактор, който може да повлияе на резултатите.

Ще има ли нужда от допълнителни процедури?

Космите ни винаги са в различни части от цикъла на растеж. Следователно виждаме средно между 10-20% от космите, засегнати от всяко лечение. След това лечението трябва да се повтаря на всеки 6-8 седмици, за да се осигурят дълготрайни резултати.

Има ли нужда от специфична грижа преди и след процедурата? 

Важно е кожата да бъде добре обръсната преди процедурата. След това нашият терапевт ще извърши задълбочена консултация и преглед на зоната, която ще бъде третирана. Той ще ви зададе няколко въпроса свързани със състоянието на кожата ви и с това дали към момента на процедурата приемате определени лекарства. Моля, имайте предвид, че някои антибиотици могат да предизвикат хиперпигментация.

След процедурата ви препоръчваме да използвате слънцезащитен крем върху откритите зони в продължение на 24 часа. Топлинните процедури, сауните и пряката слънчева светлина също трябва да се избягват. Между процедурите винаги бихме препоръчали използването на висока UVA и UVB слънцезащита.

Нашите клиенти за нас

В REINA Aesthetic залагаме на технологии от последно поколение. При нас ще намерите най-новите апарати и процедури в сферата на естетиката.

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Закупи процедурата бързо и лесно!

Купи онлайн
Свържете се с нас