Оформяне и стягане на тялото с VelaShape III

Запази час онлайн

VelaShape III е апаратна процедура за  извайване тялото и редуцира целулита. Целулитът е проблем дори на много слаби жени. За съжаление диетите и спортът не могат да се преборят с портокаловата кожа, както и с някои локални мастни натрупвания като тези по корема, бедрата или брича. Увисналата кожа след раждане или рязко отслабване също е проблем на много дами и господа. Във всички тези случаи благоприятно действие имат процедурите с апарата VelaShape III. Необходими са само 1-4 процедури, за да се види доста добър ефект.

VelaShape III осигурява невероятни резултати без възстановителен период  и без  дискомфорт. Процедурата е много приятна. Усещането по време на манипулацията е затопляне в дълбочина. Velashape III е апаратна процедура за редуциране на целулита от различни зони по тялото, която съчетава двуполюсна радиочестота, затопляща в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина, която нагрява тъканта до 3 мм и вакуум, който осигурява прецизно доставяне на енергия до дълбоките слоеве на кожата. Апаратът има също така масажни ролки, които подобряват лимфния дренаж и отвеждат токсините от тялото.

Предимства на процедурата

Безболезнена

Процедурата с VelaShape III е напълно безболезнена. Усещането е затопляне в дълбочина.

Безопасна

Процедурата е напълно безопасна. Не се препоръчва единствено при бременност и кърмене.

Бърза

Една процедура на голяма зона трае около 30-40 мин. VelaShape III е процедура, която може да се извърши в обедната почивка.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Често задавани въпроси

Отговорите на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти

Как действа VelaShape III?

VelaShape III предизвиква дълбоко загряване на мастните клетки, околната съединителната тъкан и дермалните колагенови фибри, което увеличава кръвообращението, подобрява лимфния дренаж, клетъчния метаболизъм и стимулира производството на нов колаген. Това води до ефективно намаляване на размера на мастните клетки, изглаждане и стягане на кожата, както и силно редуциране на целулита.

Кога ще видя първите резултати?

Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура - кожата е по-гладка и по-стегната. Най-добри резултати има след 3-тата процедура. Броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от степента на целулита, състоянието на кожата и начина ви на живот. Най-хубавото при процедурите с VelaShape III е, че резултатите се разгръщат във времето и се запазват дълго, поради стимулирането на процеса неоколагенеза – синтез на нов колаген.

С колко сантиметра мога да намаля от обиколката си?

Според клиничните проучвания, пациентите съобщават за намаляване със средно от 1 до 3 см след една процедура. Едно скорошно проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване с най-малко 1,5 см. Силата на VelaShape III обаче е в дълготрайното редуциране на целулита.

Болезнена ли е процедурата?

Повечето пациенти споделят, че усещат процедурата като топъл, успокояващ масаж в дълбочина. Нормално е да се усеща топлина и след процедурата, но в границите на комфорта. Кожата ви може да остане зачервена в продължение на няколко часа след процедурата, но после бързо ще се успокои.

Кои зони могат да се третират с VelaShape III?

С апарата могат да се третират вътрешни и външни бедра, дупе, горната част на ръцете, корем, паласки, бричове, колене, подбедрици, двойна брадичка.

Запиши час за безплатна консултация

Запази час
Свържете се с нас