Криолиполиза /неоперативна липосукция/ със Z Lipo

Запази час онлайн

Мечтаната форма на тялото е възможна!

Използвайки иновативния метод на Cryolipolysis ™, апаратът Z-Lipo предлага възможност за целенасочено и постоянно намаляване на мастните натрупвания по неинвазивен начин на зона по избор. По време на терапията целевата мастна тъкан се охлажда до ниска температура за дълго време, контролирано и безопасно. Криолиполизата Z-Lipo е лесна за използване и много лесна за употреба. Научните доклади показват, че резултатите са значително по-добри, когато това лечение се използва в комбинация с апарата за терапия с ударна вълна Zimmer MedizinSysteme Z-Wave, с който също разполагаме в REINA Aesthetic. Ние провеждаме двете процедури задължително заедно, за да гарантираме наистина добри резултати!

Методът Cryolipolysis ™ се използва успешно от много години за намаляване на мастните натрупвания в бедрата, корема и седалището. Разградените от Z-Lipo мастни клетки се отстраняват от лимфната система за 10-12 седмици. Тъй като околните тъкани не са толкова чувствителни към студ, колкото мастната тъкан, лечението е безопасно, щадящо и неинвазивно.

Предимства на процедурата

Ефективна

Процедурата е много ефективна като дава видим резултат месец след първата терапия. Третираната зона може да бъде намалена от 1,5 до цели 5,3 см за около 2 месеца

Безопасна

Процедурата е напълно безопасна. Възможно е да има краткотраен дискомфорт в началото и в края на процедурата, но като цяло е безболезнена. Не се препоръчва единствено при бременност и кърмене.

Бърза

Една процедура трае около 60 минути. Третираната зона може да бъде намалена от 1,5 до цели 5,3 см за около 2 месеца след криолиполиза. В някои случаи резултатите са видими само около 20 дни и продължават да се наблюдават и в третия месец след нея.

Нашите клиенти за нас

Процедурите, които предлагаме в естетичен център Reina, са подбрани така, че да стимулират естествената красота.

Добринка Боева

“Най-приятните процедури, на които съм се подлагала, няма болка и неприятни усещания, а резултатите са страхотни! Процедурите, които пробвах са лазерна епилация и хидро фейшъл, горещо препоръчвам и двете. При лазерната епилация няма никаква болка или парене, а след хидро фейшъл лицето ми е грее и е гладко и меко дни наред. Да не забравям и колко са любезни и мили момичетата и колко е приятна самата обстановка в студиото. Препоръчвам за всеки, които иска да получи качествена услуга и обслужване!”

Наталия Чирилкова

“Качеството на предлаганите услуги и обслужването е на изключително ниво. Силно препоръчвам процедурата VelaShape III за борба с целулита!”

Соня Янкова

“Едно прекрасно място с чудесен екип от професионалисти! Лазерната епилация е най-добрата, която съм пробвала имах резултат след първата процедура. Терапията за коса при Рая е задължителна, ако искате да се влюбите в косата си, а професионалната козметиката, която ми препоръча е феноменална, блясъка и мекотата се забелязват от всичките ми приятелки. Препоръчвам на всяка дама!”

Калинка Иванова

“Ако искате да се чувствате като принцеса само това е мястото❤ Професионално отношение, специално внимание, супер чистота и уют, в който да прекарате часове в процедури за разкрасяване и в същото време да ви се сторят тъй малко като минути в спа център. Препоръчвам най добрите са! А за апаратурата нямам думи последен "хит"!”

Яна Средкова

“Истинско вдъхновение за тялото и душата! Качествени продукти, високи технологии и не на последно място страхотен екип от професионалисти, които ще се погрижат да получите най-доброто!”

Мариела Борисова

“Много съм доволна! Професионалисти във всяка една процедура! ”

Често задавани въпроси

Отговорите на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти

Запиши час за безплатна консултация

Запази час
Свържете се с нас